MANİSA / SALİHLİ - 50.Yıl Ortaokulu

Nis

Okulumuz 2.dönem veli toplantısı tarihleri aşağıdaki gibidir. Toplantılar şubelerin kendi sınıflarında yapılacaktır.

Mrt

Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Başvuruları 21 Mart - 8 Nisan tarihleri arasında yapılacak olup evrak teslimi bizzat veliler tarafından okul idaresine yapılacaktır.

May

6-7-8 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Tübitak Bilim Fuarı sergimize davetlisiniz.Açılış 6 Mayıs Çarşamba saat: 10.00 da yapılacaktır.Açılış olduğu gün Gıda Kermesi´de olacaktır.

Nis

2015 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) Başvuru ve Uygulama e-Kılavuzu Yayımlanmıştır.2015 Parasız yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) Başvuru ve Uygulama e-Kılavuzu için Tıklayınız

Mrt

Değerli Velilerimiz ve Öğrencilerimiz... Her sabah saat 08.30´da okulda olacak şekilde hazır olmanızı, ders giriş-çıkış saatlerine duyarlı davranmanızı rica ederiz.